Leto Golden Stejt Voriorsa

Golden State Warriors

Leto Golden Stejt Voriorsa

Golden State Warriors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 01.07.2021. Foto: NBA.com

Situacija sa Klejom Tompsonom

“Put je još uvek DUGAČAK. Ali čoveče, koliko je samo bilo dobro trčati terenom i videti loptu kako prolazi kroz obruč. Jedva čekam da ih spržim sledeće godine. Veliko dostignuće za mene ove nedelje!”

(FOTO: Klay Thompson / Instagram)

Kao što je i sam izjavio, dugačak je put pred Tompsonom, ali zaista je lepo videti ga u radnoj uniformi. Na parketu. Nakon povrede prednjih ukrštenih ligamenata, Klej je trebao da se vrati na teren početkom prošle sezone, ali je nova nesreća zahvatila i njega i Voriorse. Tompson se sada oporavlja od najteže povrede u sportu, kidanja ahilove tetive.

U 90% slučajeva su se igrači nakon ove povrede sportu vraćali limitirani, kao senka sebe. Ali svi smo svedoci na koji se način Kevin Durent oporavio i vratio košarci, što uliva dodatnu nadu fanovima širom lige.

Mislim da Tompson neće biti spreman za početak priprema, kao ni same sezone, ali ni Golden Stejt neće žuriti sa njegovim povratkom na teren svakako. Klej nije nastupao na NBA utakmici još od aprila 2019. godine, kada je u šestom meču finala pokidao prednje ukrštene ligamente. Što znači da bukvalno neće nastupati na jednoj zvaničnoj utakmici dve i po godine. Golden Stejt mora ovome da pridje veoma pažljivo.

Podelite vest: